Valoesitysten edelläkävijät

Belenos Group of Arts

Valoesityksissä käytettävät eri valovälineet muodostavat visuaalisesti kauniita kuvioita jääden yleisön mieleen pysyvästi. Kauniit ja elegantit, tarkoin hiotut kokonaisuudet, joissa satumaisen kauniit asut sekä innovatiiviset ja valovoimaiset LED-välineet ihastuttavat katsojia vauvasta vaariin!

Valoesitykset on mahdollista toteuttaa liikkuvana valoteoksena tapahtuma-alueella tai vetonaulana päälavalla. Ne sopivat esitettäväksi sekä sisä- että ulkotiloissa, kuten esimerkiksi festivaaleilla, häissä tai vaikkapa puutarhajuhlissa. Hämärtyvät illat tai tunnelmallisesti valaistu sali luovat parhaat puitteet lumoavalle valoesitykselle, mutta monet esityksistä ovat muokattavissa esitettäväksi myös päivänvalossa. Valoshow on hyvä vaihtoehto myös tapahtumaan jossa tulen tekeminen on kielletty tai ei muutoin ole mahdollista.

Esityksen hinta määräytyy kokoonpanon, sijainnin ja koreografian mukaan. Esitys voi olla valmis kokonaisuus tai asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity, koreografioitu tai improvisoitu esitys. Koreografioidun esityksen kesto on n. 5-20 tai jopa 30 minuuttia, ja se voidaan esittää kerralla tai useammassa osassa illan aikana. 

Tee tapahtumastasi ikimuistoinen mieleenpainuvalla esityksellä, oli se vieraiden vastaanotto, yllätysohjelma tai illan loppuhuipentuma!

Taianomaista mystiikkaa

Belenos Group of Arts

Suomen tulitaiteilijoiden parhaimmistoon kuuluva Belenos toteuttaa unohtumattomat tulishowt vuosien rautaisella ammattitaidolla! Tulishow on vertaansa vailla ohjelmanumerona, kun tilaisuuteen halutaan jännitystä ja taianomaista tunnelmaa. Tuli hurmaa elementtinä niin nuoret kuin vanhemmatkin katsojat! Ryhmän käsissä tuli saa täysin uudenlaisen ulottuvuuden harmonisissa kokonaisuuksissa joissa yhdistyy tunne, tanssi, synkronointi sekä välinemanipulaatio.

Tuliesitys voi olla valmis koreografioitu kokonaisuus tai asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity. Koreografioidun esityksen kesto on n. 10-20 min ja se voidaan esittää yhtenä kokonaisuutena tai jakaa useampaan osaan. Myös improvisoidut esitykset ovat mahdollisia ja ne soveltuvat erinomaisesti mm. vieraiden vastaanottoon tai festivaaleille.

Tuliesitys on mahdollista esittää sisä- ja ulkotiloissa turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Tarvittaessa esityksiä on mahdollista  myös tehostaa pyrotekniikalla. Esityksen hinta määräytyy kokoonpanon, sijainnin ja

esityksen sisällön mukaan. Hoidamme lupa-asiat tarvittaessa.

Tee tapahtumastasi ikimuistoinen mieleenpainuvalla esityksellä, oli se vieraiden vastaanotto,

yllätysohjelma tai illan loppuhuipentuma!

Belenos on nähty esiintymässä mm. seuraavissa tapahtumissa:

Burning Man Project - Yhdysvaltain Helsingin-Suurlähetystö, Poets of the fall - Savoy teatteri Clearview 2017,  Amarillo - Pirulliset Bileet Suomi kiertue, Weekend Festival Helsinki 2014-2018, Linnanmäen Valokarnevaalit 2014-2019, Linnanmäen Kevätkarnevaalit, Miss Helsinki Finaali Talent 2017, Valon Kaupunki Jyväskylä 2015-2019, Mikkelin Mikaeli Suomi 100-juhlavuosi, Suomen yrittäjägaala 2016, Bastionin Valojen yö sekä Uusi Vuosi 2013-2015, Helsinki midnight Run, Kokkolan Venetsialaiset, Waterland Festival vesipuisto Serena, Helsinki Night Market 2014-2016, Ylen hulahula-ohjelman finaali, Ylen puoli seitsemän ajankohtaisohjelma, Why So Myrtsi 2016-2018, Performing Arts SM-karsinnat, Show of the year -tanssikilpailu, sekä lukuisissa muissa tapahtumissa ympäri Suomen. Asiakkainamme ovat olleet mm. Varusteleka, Nordea, Lähitapiola,

Autotalo Laakkonen, Wurth ja Sokos Hotel.