top of page
AllanJorits.jpg

Tuli- ja valoesitykset

Esiinnyn yhdessä tuli- ja valoesitys ryhmän kanssa Belenos Group of Arts. Vuonna 2012 perustamani kokoonpano toteuttaa ammattitason esityksiä erilaisiin tilaisuuksiin. Tuli- ja valoesitykset sopivat mm. yritystapahtumiin, messuille, yksityistilaisuuksiin tai isommille festivaaleille. Belenos on tullut tunnetuksi omaleimaisesta tyylistään yhdistää flow-taiteita, tanssia ja valovälineitä. Kaikki esityskokonaisuudet on koreografioitu ja tarkkaan suunniteltuja aina esiintymisasuista lähtien.

Valoshow.jpg

Valoshow Halo

Halo on futuristinen ja tilaisuutesi tunnelmaa nostattava valoesitys, täynnä pohjoisen taikaa!

Valoshow Halo yhdistää taianomaiset valot, tanssin, illuusion sekä alan parhaat valovälineet. Halo on useasta numerosta koostuva, katseen vangitseva valoshow ! 

Siivet.jpeg

Aurora Taivaan Värit

Liikkuva valoteos Aurora lumoaa tapahtuma-alueellasi! Upeat, ennennäkemättömät valosiivet!

 

Yleisön joukossa tehtävä valoesitys pysäyttää katsojan hetkeksi tarjoten sykähdyttävän elämyksen kauniita valoja ja värejä ihastuttavien valohahmojen toteuttamana. Teoksessa revontulien sävyt hohtavat satumaisten esiintyjien siivissä, jotka heräävät loimuun pimeän tullen.

kukka.jpeg

Illusia Loistavat Liljat

Uutta, uniikkia ja erilaista!

 

Valoliljat ovat huikea vetonaula tapahtumaasi. Ne sopivat vieraiden vastaanottoon, koktailtilaisuuksiin tai muihin tapahtumiin joissa esiintyminen tapahtuu vapaasti tapahtuma-alueella vuorovaikutuksessa tapahtumaan osallistujien kanssa. Valoliljat soveltuvat niin aikuisten, kuin lastentapahtumiin ja hurmaavat yleisön loistollaan.

Belenos3A kopio.jpg

Tulishow Kaiku

Kaiku on mahtipontinen ja menevä tulishow, jossa nähdään flow-taiteiden huippuosaamista! Kaiku, tulen kuiskaus, syntyy taitavien tuliesiintyjien käsittelyssä ja kasvaa näyttävän tanssin voimalla aina roihuksi saakka.

 

Ammattilaistasoisessa tulishow'ssa yhdistyvät välinemanipulaatio ja tanssi, sekä flow-taiteiden alan parhaimmat esiintymisvälineet. Sinisenä hehkuvat asut edustavat värillään liekin sydäntä – sen kuuminta keskusta.

Yhteydenotot esityksissä:

bottom of page