top of page

Valoshow Halo

Halo on futuristinen ja tilaisuutesi tunnelmaa

nostattava valoesitys, täynnä pohjoisen taikaa!

Haloksi kutsutaan valoilmiötä, joka muodostuu kun auringon- tai kuunsäteet osuvat ilmassa leijaileviin jääkristalleihin. Haloja nähdään yleensä taivaalla, mutta pohjoisen kylmissä oloisuhteissa niitä esiintyy timanttipölyn muodossa myös lähellä maanpintaa. 

 

Halo on Belenos Group of Artsin uusin valoshow, jonka inspiraationa on toiminut pohjoinen kauneus sekä teemaan sopiva futuristinen musiikki. Valoshow Halo yhdistää taianomaiset valot, tanssin, illuusion sekä alan parhaat valovälineet. Halo on useasta numerosta koostuva, katseen vangitseva valoshow ! 

 

​Halo voidaan esittää yhtenä ohjelmanumerona tai useammasta välineestä ja numerosta koostuvana kokonaisuutena. Esiintymisalue määrittää käytettäviä välineitä sekä mahdollisen esiintyjämäärän. Esitys voidaan toteuttaa sisällä ja ulkona.

 

Seminaarit, gaalat tai festivaalit, häät, syntymäpäivät – ei ole tapahtumaa johon valoesitys ei sopisi!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Valoshow.jpg

Valoshow Halo

Halo on futuristinen ja tilaisuutesi tunnelmaa nostattava valoesitys, täynnä pohjoisen taikaa!

Valoshow Halo yhdistää taianomaiset valot, tanssin, illuusion sekä alan parhaat valovälineet. Halo on useasta numerosta koostuva, katseen vangitseva valoshow ! 

Siivet.jpeg

Aurora Taivaan Värit

Liikkuva valoteos Aurora lumoaa tapahtuma-alueellasi! Upeat, ennennäkemättömät valosiivet!

 

Yleisön joukossa tehtävä valoesitys pysäyttää katsojan hetkeksi tarjoten sykähdyttävän elämyksen kauniita valoja ja värejä ihastuttavien valohahmojen toteuttamana. Teoksessa revontulien sävyt hohtavat satumaisten esiintyjien siivissä, jotka heräävät loimuun pimeän tullen.

kukka.jpeg

Illusia Loistavat Liljat

Uutta, uniikkia ja erilaista!

 

Valoliljat ovat huikea vetonaula tapahtumaasi. Ne sopivat vieraiden vastaanottoon, koktailtilaisuuksiin tai muihin tapahtumiin joissa esiintyminen tapahtuu vapaasti tapahtuma-alueella vuorovaikutuksessa tapahtumaan osallistujien kanssa. Valoliljat soveltuvat niin aikuisten, kuin lastentapahtumiin ja hurmaavat yleisön loistollaan.

Belenos3A kopio.jpg

Tulishow Kaiku

Kaiku on mahtipontinen ja menevä tulishow, jossa nähdään flow-taiteiden huippuosaamista! Kaiku, tulen kuiskaus, syntyy taitavien tuliesiintyjien käsittelyssä ja kasvaa näyttävän tanssin voimalla aina roihuksi saakka.

 

Ammattilaistasoisessa tulishow'ssa yhdistyvät välinemanipulaatio ja tanssi, sekä flow-taiteiden alan parhaimmat esiintymisvälineet. Sinisenä hehkuvat asut edustavat värillään liekin sydäntä – sen kuuminta keskusta.

Yhteydenotot esityksissä:

bottom of page